Please select To the mobile version | Continue to access the desktop computer version
12
Return to list New
Author: bilge

MII-V doest not boot from M2.SSD

[Copy link]

1

Threads

8

Posts

55

Credits

Member

Rank: 2

Credits
55
 Author| Post time 2020-10-12 19:01:38 | Show all posts
beelink replied at 2020-10-09 14:14
Does your machine have a small hole, which is a small hole for resetting the Bios. Please press th ...

yes there is a button and i did reset but still same not detected. I guess you better reproduce the problem at your side first rather than trial and errors
Reply Support Not support

Use magic Report

355

Threads

3242

Posts

9477

Credits

Administrator

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Credits
9477
Post time 2020-10-13 09:41:05 | Show all posts
bilge replied at 2020-10-12 19:01
yes there is a button and i did reset but still same not detected. I guess you better reproduce th ...

Sorry, because we did not reproduce the problem on our machine, so we can only ask you more for inquiries. When we use it, everything is normal. At present, I am discussing the solution with the technician for your problem, please wait for me
Reply Support Not support

Use magic Report

355

Threads

3242

Posts

9477

Credits

Administrator

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Credits
9477
Post time 2020-10-14 11:30:09 | Show all posts
bilge replied at 2020-10-12 19:01
yes there is a button and i did reset but still same not detected. I guess you better reproduce th ...

Sorry, we need your help again. Please unplug and plug the SSD again. If it is not recognized, please try whether the SSD can be recognized by Bios on other devices.
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

8

Posts

55

Credits

Member

Rank: 2

Credits
55
 Author| Post time 2020-10-14 18:32:30 | Show all posts
beelink replied at 2020-10-14 11:30
Sorry, we need your help again. Please unplug and plug the SSD again. If it is not recognized, ple ...

What you say is not meaningfull. It is installed below the heatsink. Not easy position to remove and replug  I dont have any other device to test it. It is recognized under Windows so M2.sata Works fine
Reply Support Not support

Use magic Report

355

Threads

3242

Posts

9477

Credits

Administrator

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Credits
9477
Post time 2020-10-16 09:51:53 | Show all posts
bilge replied at 2020-10-14 18:32
What you say is not meaningfull. It is installed below the heatsink. Not easy position to remove a ...

Sorry, we are actively discussing this issue with the technicians, but our progress here is not good, because we cannot reproduce the problem. Please forgive us. When did you buy your machine?

And is your M.2 SATA used in other machines before? Or a brand new one just purchased

If it has been used before, whether the system has been installed before and whether the SSD has been manually partitioned

Please try to unplug the cmos battery to reset it, the following is the tutorial

https://beelink-my.sharepoint.co ... JlKUntaOeg?e=18tUO1

Then please take a photo of your Bios version and show me

Thank you
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

8

Posts

55

Credits

Member

Rank: 2

Credits
55
 Author| Post time 2020-10-21 18:54:00 | Show all posts
Edited by bilge at 2020-10-23 18:23
beelink replied at 2020-10-16 09:51
Sorry, we are actively discussing this issue with the technicians, but our progress here is not go ...

bios.JPG

Did CMOS reset. Still same M2.sata is not detected.
It is brand new. Just cloned the Windows from MMC to M2.sata with clone SW inside Windows 10.
I bought the MII-V from Aliexpress SZBOX store on 11.11.2019

Reply Support Not support

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Sign up

Points Rules

Quick Reply To Top Return to the list